• Alla våra rum är husdjursfria.
 • Incheckning från klockan 15.00.
 • Utcheckning senast klockan 12.00.
 • Cykeluthyrning finns på gården.
 • Vid midsommarhelgen gäller en åldersgräns på 23 år för sällskap utan målsman.

Läs mer om våra rum

Bed & Breakfast

I huvudbyggnaden Eken har vi rum med olika standard. Hiss och större toalett gör byggnaden handikappvänlig. På andra våningen finns tv-rum samt ett litet kök för våra gäster. I Eken finns även vår restaurang.

Dubbelrum, markplan

 • Sex dubbelrum med toalett och dusch. TV på rummet.
 • Ett större handikappvänligt dubbelrum med dusch och toalett. TV på rummet.
 • I priset ingår frukost, sänglinne och städning vid avresa.
 • Trådlöst nätverk finns på rummen.

Enkelrum och dubbelrum, andra våningen

 • Åtta enkelrum, var av fem rum med extrasäng, våningssäng.
 • Sju dubbelrum, varav två rum med extra bäddar i våningssäng.
 • Handfat på rummet. Toalett och dusch i korridoren. 
 • I priset ingår frukost, sänglinne och städning vid avresa.
 • Trådlöst nätverk finns på rummen.

Rum i Enen

Enen har 5 rum, fördelade på 2- och 4-bäddsrum med toalett och dusch i korridoren. Dessutom finns ett enkelrum med dusch och toalett.

 • Frukost och städning vid avresa ingår i priset.
 • Sänglinne tar du själv med dig. Det finns även möjlighet att hyra sänglinne.

Enen rekommenderas för dig som söker lite mer ombonat boende till ett bra pris. Passar bra för barnfamiljer och mindre grupper.

Lägerboende

Rum i Linden, för större grupper

Linden har 15 rum på andra våningen, fördelade på i första hand 4- och 6-bäddsrum med våningssängar. Det finns även ett enkelrum och ett 2-bädds rum.  I bottenvåningen finns ett enklare kök för självhushåll och en större samlingssal. 

 • Sänglinne tar du själv med dig. Det finns även möjlighet att hyra sänglinne. 
 • Städning vid avresa sköter du själv. Städning kan köpas till vid bokning eller i receptionen senast dagen före avresan.
 • Toaletter och duschar i korridor. 

Restaurangen kan erbjuda helpension för grupper boende i Linden. Linden passar bra för skolklasser, föreningar och konfirmationsgrupper.

Prslista

Priser fr.o.m. 2024-01-01. Alla priser inkl. moms.

Eken

Frukost, sänglinne och avresestädning ingår. Pris per rum och dygn.

Rum

För /eftersäsong

26/4-19/6

19/8-25/9

Mellan­säsong

5/8-18/8

26/9-29/9

Hög­säsong

20/6-4/8

Dubbelrum med dusch och toalett

1 060 kr

1 245 kr

1 540 kr

Dubbelrum

Extra bädd i våningssäng, 4-12 år

820 kr

200 kr

915 kr

250 kr

1 030 kr

300 kr

 Enkelrum

435 kr

500 kr

630 kr

Enkelrum, våningssäng

Extra bädd, överslaf

425 kr

315 kr

475 kr

355 kr

580 kr

930 kr

ENen

Frukost och avresestädning ingår. Pris per bädd och dygn.

Rum

För /eftersäsong

26/4-19/6

19/8-25/9

Mellan­säsong

5/8-15/8

26/9-29/9

Hög­säsong

20/6-4/8

4-bäddsrum, våningssängar

4-12 år

365 kr

155 kr

410 kr

180 kr

465 kr

200 kr

2-bäddsrum, enkelsängar

4-12 år

365 kr

155 kr

410 kr

180 kr

465 kr

200 kr 

 Enkelrum med dusch & toalett

475 kr

520 kr

600 kr

Linden

Lägerboende. Pris per bädd och dygn.

Rum

För /eftersäsong

---

Hög­säsong

2, 4 & 6-bäddsrum, våningssängar

4-12 år

enl. offert

enl. offert

---

---

enl. offert

enl. offert

Tillägg

Typ av tillägg Pris
 Boknings­avgift 50 kr/order
 Avbokningsavgift 200 kr/order
Avrese­städning ---
Hyra av sänglinne, lakan, örngott, handduk och badhandduk 185 kr/set
Hyra av barnsäng 150 kr

Gör en förfrågan om rum

Bokningsvillkor

CAMPING KEY EUROPE ELLER CAMPING-ID

Klintagården är medlem i SCR Svensk Camping där Camping Key Europe eller Camping-ID är obligatoriskt för boende på campingen.  För övrigt boende krävs inget campingkort.

ÅLDERSGRÄNS

För att boka plats på campingen måste du vara 18 år. Under midsommarhelgen gäller 23 år som åldersgräns. Legitimering kan komma att ske vid ankomst.

BOKNINGSAVGIFT

Vid bokning via telefon eller mejldialog tillkommer en bokningsavgift på 80 kronor. 40 kr vid bokning Online.

NÄR BLIR MIN BOKNING BINDANDE?

När du fått en bokningsbekräftelse är bokningen bindande. Det är på ditt ansvar att kontrollera riktigheten i bokningsbekräftelsen.  

NÄR SKA JAG BETALA?

Faktura skickas normalt i samband med bokningsbekräftelse. Inom 14 dagar betalas handpenning, 20% av orderbeloppet. Resterande belopp betalas senast 30 dagar före ankomst. Sker bokning mindre än 30 dagar före ankomstdagen betalas hela beloppet inom 14 dagar. Är den totala hyreskostnaden under 1 000 kr betalas hela beloppet inom 14 dagar. Betalningsdatum, belopp och ev. handpenning framgår på fakturan.

VAD HÄNDER OM JAG INTE BETALAR I TID?

Om du inte betalar handpenning i tid avbokar vi din beställning. Om du inte slutbetalar i tid ser vi det som en avbokning från din sida och då träder avbokningsreglerna i kraft.

VAD GÄLLER OM JAG VILL AVBOKA?

Du kan avboka muntligen eller skriftligen till oss. Om du inte har tecknat något avbeställningsskydd sker ingen återbetalning. Avbeställningsskydd måste beställas vid bokningstillfället. Skyddet innebär att du kan avboka fram till och med dagen före ankomst och få hyran, med avdrag för avbeställningsskydd och administrationskostnad, totalt 500 kronor, återbetald i följande fall. Dödsfall, sjukdom eller olycksfall av allvarlig art som drabbar dig själv, maka, sambo, familj eller medresenär, inkallelse till krigsmakten eller civilförsvaret. Om det inträffar någon allvarlig händelse utanför din kontroll som du inte kunnat förutse när du bokade och som medför att det inte är rimligt att begära att du ska stå fast vid din bokning, t.ex. omfattande eldsvåda eller översvämning i din bostad. Du måste kunna styrka ditt förhinder med intyg från t.ex. läkare, myndighet eller försäkringsbolag.

AVBESTÄLLNINGSSKYDD

Avbeställningsskydd kostar 200 kr och kan tecknas vid bokningstillfället.

TIDPUNKT FÖR ANKOMST OCH AVRESA

Du får disponera campingtomt, stuga eller rum från klockan 15.00 ankomstdagen fram till kl. 12.00 avresedagen. Vid utcheckning efter 12.00 debiteras nytt dygn. Är städning av stuga/rum beställd ska utcheckning ske senast 10.00.

VAD HAR JAG FÖR RÄTTIGHETER?

Om vi inte tillhandahåller campingtomt, stuga eller rum i utlovat skick eller vid rätt tidpunkt har du rätt till avhjälpande, prisavdrag eller hävning av avtalet. Fel som uppstår under din vistelse bör du anmäla omgående så att vi kan rätta till dem. Om du har klagomål, vänligen framför det till oss snarast.

VAD HAR JAG FÖR SKYLDIGHETER?

Du ansvarar för att läsa igenom din bokningsbekräftelse och säkerställa att datum och objektnummer stämmer. 
Du måste vårda campingtomt, stuga eller rum väl och följa de bestämmelser som gäller. Du ansvarar för skada som uppstår på campingtomt, stuga eller rum genom att du eller någon i ditt sällskap varit oaktsam. Du ansvarar också för att alla som bor eller befinner sig på din campingtomt, stuga eller rum följer campingens ordningsregler. Bryter du mot ordningsreglerna har vi rätt att ta ut en avgift som motsvarar de kostnader vi pålagts.
Campingtomt, stuga eller rum får inte användas till annat än vad som avtalats vid bokning. Du ansvarar för att inte fler personer övernattar än vad som uppgivits vid bokning/incheckning. Det är på ditt ansvar att campingtomt, stuga eller rum städas enligt anslagna instruktioner. Om städning inte utförs kommer vi städa på din bekostnad. Avresestädning kan beställas i receptionen, senast dagen innan avresa.

NATURKATASTROFER, KRIG, STREJK M.M.

Både du och vi har rätt att träda ifrån hyresavtalet om campingtomt, stuga eller rum ej kan tillhandahållas p.g.a. naturkatastrof, krigshandlingar, arbetsmarknadskonflikt, längre avbrott i vatten- eller energitillförsel, eldsvåda eller liknande händelser som varken du eller vi kan förutse eller påverka. Vi är i så fall skyldiga att återbetala dig, med avdrag för den nytta du kan ha haft av campingtomt, stuga eller rum.

GDPR

Vi är ansvariga för behandling av de personuppgifter som du lämnar i samband med bokning hos oss (såsom namn, adress och telefonnummer). Vi kommer att behandla personuppgifterna i syfte att administrera bokning och betalning samt för att i övrigt kunna fullgöra våra förpliktelser och tillvarata rättigheter enligt de avtal som ingås med dig. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till inkassoföretag, myndighet/domstol för indrivning, fastställelse och fullgörande av dina avtalsförpliktelser men annars ej till någon.

Klintagården

Klinta Bodars väg 8

387 50 Köpingsvik

Telefon:  0485-722 40

info@klintagarden.se

Equmeniakyrkan

Svensk Camping

 

Spara
Cookieinställningar
Vi använder kakor för att du ska kunna uppleva vår webbplats på bästa sätt. Om du inte godkänner kakorna kommer webbplatsen kanske inte att fungera som den ska.
Godkänn alla
Neka alla
Funktionella
Hemsidan ska visas korrekt
FontAwsome
Godkänn
Neka