• Klintagården på Öland

    Klintagården - en plats att längta till!

  • Klintagården har stora grönytor och en rolig lekplats.

  • Klintagården har en härlig strand med utsikt mot Borgholm.

  • Klintagården - en plats att längta till!

  • Klintagården är en perfekt plats för läger och ungdomsmöten.

  • Klintagården har både butik och glasscafé.

  • Spela volleyboll, tennis eller fotboll på Klintagårdens härliga område.

svenfrdees

Konsert med Sonja Aldén

Sonja Alden hemsidan

MIdsommardagen, 23/6 kl. 19.00, konsert i Oasen med Sonja Aldén.

Sonja kallas ofta för ”vår tids kvinnliga Ted Gärdestad”. Oförställd enkelhet och musikalisk skönhet hör till hennes artistiska kvaliteter. Senaste albumet ”Meningen med livet” är Sonja Aldéns sjätte sedan skivdebuten med ”Till dig” 2007. 

Ett decennium senare har hon hunnit bli en folkkär artist med sju låtar på Svensktoppen, tre framträdanden i Melodifestivalen, en Rockbjörn, tre grammisnomineringar samt mottagit Den Nordiska Första S:t Johannis Logens Jubel-Fond stipendie på meritlistan. 

Genom sin musik och sina texter lyckas hon knyta ett unikt band till sin publik där hon personligt och vackert tar med lyssnarna på en resa långt utanför musikens gränser. Det handlar om att stanna upp en stund. Att betraktande lyssna och filosofera. Att njuta. Sonjas vackra melodier, texter och personliga tilltal har gjort henne till en av vår tids mest älskade svenska artister, textförfattare och vissångare. Hon är artisten som berör - emotionellt och långvarigt!

Under sin karriär har hon hunnit arbeta och uppträda tillsammans med de flesta ur Sveriges artistelit och har stått på de flesta stora scener runt om i landet. Folkligheten, det personliga engagemanget samt den lättsamma, unika närheten till publiken gör henne oerhört uppskattad i det nära akustiska formatet.

Inträde; 250 kr, vuxen/ungdom. 125 kr, barn 7-12 år.

Förköp av biljetter kan göras via 070 547 22 40 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkommen!

 

  

Dagens lunch

Öppettider

Receptionen

Receptionen har öppet alla dagar kl 8-22.

Vid bokning eller frågor kan du nå receptionen på telefon 0485-722 40.

Restaurangen

Restaurangen har öppet alla dagar kl 8-20.

Frukost kl 8.00-9.30
Dagens rätt kl 12-15
Á la carte kl 12-20