Vi behöver bli fler. Är du den vi söker? 

Köksansvarig 2024

 

Klintagården är en camping och lägergård med egen restaurang som erbjuder frukost och dagens lunch, under högsäsong samt helpension för läger och större grupper.

Som köksansvarig ingår du i arbetslag tillsammans föreståndare, kock, frukostansvarig/ värdinna/ lokalvårdsansvarig.  Du kommer vara delaktig i planering, inköp, förberedelse och tillagning av måltider. I uppdraget ingår att ha koll på varulagret och att maskiner och övrig utrustning är i gott skick. Du blir också arbetsledare för sommarpersonalen som finns till hjälp i köket, servering och disken.

Arbetet är variationsrikt och du har möjlighet att påverka och utveckla verksamheten. Under arbetsdagen träffar du gäster och medarbetare därför är det viktigt att du är serviceinriktad, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta med andra. Din förmåga att möta människor och skapa en välkomnande miljö är viktigt för oss.

Utbildning och erfarenhet av arbete inom hotell, restaurang, café eller storkök är meriterande. Du ska även ha kunskap inom hygien- och livsmedelshantering. Att kunna skapa en god kvalité på maten ser vi som självklart. Du har stort intresse och kunskap kring att laga mat till många samt även ha kunskap och erfarenhet av specialkost. Du är driftig och tar egna initiativ.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse och tjänstgöringen kan ske både dagtid, kvällar och helger.

Boende kan erbjudas på gården. Lön enligt överenskommelse.

Låter detta intressant tveka inte att höra av dig till

Mikael Båge 070-547 22 40 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Klintagården

Klinta Bodars väg 8

387 50 Köpingsvik

Telefon:  0485-722 40

info@klintagarden.se

Equmeniakyrkan

Svensk Camping

 

Spara
Cookieinställningar
Vi använder kakor för att du ska kunna uppleva vår webbplats på bästa sätt. Om du inte godkänner kakorna kommer webbplatsen kanske inte att fungera som den ska.
Godkänn alla
Neka alla
Funktionella
Hemsidan ska visas korrekt
FontAwsome
Godkänn
Neka