Eken2023

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE SÖNDAG 14 MAJ KL. 13:00, 2023
Välkommen att vara med vid årsmöte för Klintagården Ideell förening ni som är valda som ombud till årsmötet. Vi välkomnar både er som representerar föreningar och församlingar inom Region Öst av Equmeniakyrkan respektive Equmenia.
Årsmötet hålls i Vetlanda Missionskyrka söndag den 14 maj 2023 och börjar kl 13:00. Du är välkommen att fira gudstjänst kl 10:00 tillsammans med församlingen.
Utöver sedvanliga årsmötesärenden vill styrelsen ta del av tankar och synpunkter som finns hos föreningens medlemmar när det gäller arbetet som bedrivs på Klintagården.
Enligt stadgarna är målsättningen för Klintagården Ideell föreningen;
”Föreningens ändamål är att utifrån en kristen livssyn erbjuda en miljö på Klintagården där enskilda och grupper ges möjlighet till rekreation, bildning och andlig fördjupning”.
Ta gärna upp frågan på ett styrelsemöte, församlingsmöte eller årsmöte och delge er vision och era tankar under årsmötet.  Samlingen avslutas med fika.
 
Varje medlemsförening har rätt att skicka ombud baserat på medlemsantal enligt följande:
 -100 ger rätt till 2 ombud
- 101-200 ger rätt till 3 ombud
- Därefter ger varje påbörjat 200-tal medlemmar rätt till ytterligare ett ombud.
Ombud skall vara medlem i eller anställd av den församling eller Equmeniaförening han/hon representerar.
Skicka en anmälan med deltagare och förening/församling till föreståndaren på följande adress, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Välkommen!

Klintagårdens styrelse

Kallelsen kan även skrivas ut som pdf via denna länk.

Klintagården

Klinta Bodars väg 8

387 50 Köpingsvik

Telefon:  0485-722 40

info@klintagarden.se

Equmeniakyrkan

Svensk Camping

 

Spara
Cookieinställningar
Vi använder kakor för att du ska kunna uppleva vår webbplats på bästa sätt. Om du inte godkänner kakorna kommer webbplatsen kanske inte att fungera som den ska.
Godkänn alla
Neka alla
Funktionella
Hemsidan ska visas korrekt
FontAwsome
Godkänn
Neka