svenfrdees
  • Klintagården på Öland

    Klintagården - en plats att längta till!

Gårdspastorer

 Här presenteras sommarens gårdspastorer

Vecka 28 Jacob Langvik

Jacob Langvik

(Foto: Pierre Biff Erikson)

 Jacob Langvik är skolpastor på en skola i en av Göteborgs förorter. Han har skrivit böckerna ”96 Lampor- om oss som brann och försvann” och ”52 förlorade sovmornar-varför det är värt att ställa klockan en söndag”. I höst är han aktuell med barnboken ”Franks He(m)ligheter”.  Jacob bor i Lerum med fru och tre barn. 

 

Vecka 29  Niklas Björklund

Niklas Björklund

Familjen Björklund består av mig Niklas, som efter semestern tillträder tjänsten som sjukhuspastor på Gävle sjukhus, fru Linnea och barnen Noa, Joel och Siri. Med oss har vi våra hundar Jonna och trebente Bruno. 

Vilken förmån det ska bli att tillsammans med familjen få tillbringa en vecka på Klintagården människor, barn, unga och gamla, de som bor där i stuga, husvagn eller tält, de som passerar förbi för en fika eller ett bad. Det blir en vecka full av sol, bad och glass, härligt häng, samtal, andakter, gudstjänst och framför allt möten med kända och okända personer. Kanske att det är dig jag får träffa över en kopp kaffe?

/Niklas

 

Vecka 30  Sven Holmqvist

Sven H

Sven har i många år varit en uppskattad gårdspastor på Klintagården. Numera är han en aktiv pensionär, på heltid. Vi ser fram emot att ha Sven tillsammans med sin hustru Christina här vecka 30. När Sven inte är på Klintagården eller engagerad i andra åtaganden blir det resor i husbilen tillsammans med hustrun.

 

Klintagården

Klinta Bodars väg 8

387 50 Köpingsvik

Telefon:  0485-722 40

info@klintagarden.se

Equmeniakyrkan

Svensk Camping