svenfrdees
  • Klintagården på Öland

    Klintagården - en plats att längta till!

Pskblomma2

 

Så här tänker och gör vi för att motverka Coronaviruset.

 Vi befinner oss nu i en situation som vi aldrig tidigare mött. Experter och myndigheter försöker ge allra bästa råd och rekommendationer för att minimera risken för att utsättas för smittan. Naturligtvis följer vi de rekommendationer som ges och vi uppmanar alla till att ta ansvar, visa omtanke och hänsyn.

När vi nu står inför en ny säsong och öppnandet av gården/campingen, 24 april. Då tänker vi att en campingplats eller en stuga är ett tydligt avgränsat område vilket ger möjlighet till den distansering som rekommenderas av folkhälsomyndigheten.

I servicebyggnaden, som blir ett gemensamt utrymme, förstärks städrutinerna. Det blir fler ”städpass” med utförligare desinficering av toaletter, duschar och tvätt utrymmen, utöver ordinarie städrutiner. Tvål och vatten, som är bäst rekommenderat för handhygien, ska inte fattas. Efter utcheckning av stuga genomförs en förstärkt städrunda med utförlig desinficering.

Utöver våra utökade städrutiner gällande hygien vädjar vi även till dig som gäst att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer, för att inte bli smittad eller smitta andra.

  • Tvätta händerna ofta!
  • Hosta och nys i armvecket!
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun!
  • Stanna hemma när du är sjuk!

Tänk också på att hålla ett ”säkerhetsavstånd” vid möte med andra människor.

Receptionen kommer endast bemannas efter överenskommelse. För övrigt försöker vi hantera in/utcheckningar, duschkort och andra praktiska frågor via telefon och mejl.

Önskas avbokning/ombokning gäller aktuella bokningsvillkor.

Med hopp om en någorlunda ”normal” sommar hälsar vi er välkomna till Klintagården.

Klintagården

Klinta Bodars väg 8

387 50 Köpingsvik

Telefon:  0485-722 40

info@klintagarden.se

Equmeniakyrkan

Svensk Camping