Klintagården är en familjecamping med 135 campingtomter, varav ca hälften av tomterna är säsongsplatser.

  • Samtliga tomter har tillgång till el.
  • Ett flertal tomter har även vattenutkast i elstolpen. 
  • Vid midsommarhelgen tillämpar vi en åldersgräns på 23 år för sällskap utan målsman.
  • Bokningsvillkor
  • Tomternas storlek och utformning påverkas av campingens varierande markförhållande och vegetation.

Stranden ligger strax utanför grindarna och har både sand och gräs. Bryggan är handikappvänlig.

Under högsäsongen finns "Klintapatrullen", ett härligt gäng ungdomar som bjuder alla barn på upptåg och aktiviteter.

Cykeluthyrning finns på gården.

Läs mer om vår camping

Prislista camping

Priser fr.o.m. 2024-01-01. Alla priser inkl. moms

Tomtplats

För/eftersäsong

26/4-16/6

19/8-25/9

Mellan­säsong

5/8-18/8

26/9-29/9

Hög­säsong

20/6-4/8

Tomt med el

300 kr/dygn

380 kr/dygn

545 kr/dygn

"Ställplats" på campingen, utan el 

150 kr/dygn

175 kr/dygn

200 kr/dygn

---

---

---

---

Säsongscamping

Vi har ett antal campingtomter för säsongsgäster. Är ni intresserad, välkommen att höra av er till föreståndaren för information om tillgänglighet och prisuppgifter, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tomtplats

Pris

Försäsong 28/4-21/6. Exkl. elförbrukning

 4 300 kr

Eftersäsong 21/8-1/10. Exkl. elförbrukning

4 300 kr 

 Tillägg

Typ av tillägg Pris
 Boknings­avgift 50 kr/order
 Avbokningsavgift 200 kr/order
--- ---

Campingkarta

Campingkarta Klintagården 2023

Gör en förfrågan om camping

Bokningsvillkor

CAMPING KEY EUROPE ELLER CAMPING-ID

Klintagården är medlem i SCR Svensk Camping där Camping Key Europe eller Camping-ID är obligatoriskt för boende på campingen.  För övrigt boende krävs inget campingkort.

ÅLDERSGRÄNS

För att boka plats på campingen måste du vara 18 år. Under midsommarhelgen gäller 23 år som åldersgräns. Legitimering kan komma att ske vid ankomst.

BOKNINGSAVGIFT

Vid bokning via telefon eller mejldialog tillkommer en bokningsavgift på 80 kronor. 40 kr vid bokning Online.

NÄR BLIR MIN BOKNING BINDANDE?

När du fått en bokningsbekräftelse är bokningen bindande. Det är på ditt ansvar att kontrollera riktigheten i bokningsbekräftelsen.  

NÄR SKA JAG BETALA?

Faktura skickas normalt i samband med bokningsbekräftelse. Inom 14 dagar betalas handpenning, 20% av orderbeloppet. Resterande belopp betalas senast 30 dagar före ankomst. Sker bokning mindre än 30 dagar före ankomstdagen betalas hela beloppet inom 14 dagar. Är den totala hyreskostnaden under 1 000 kr betalas hela beloppet inom 14 dagar. Betalningsdatum, belopp och ev. handpenning framgår på fakturan.

VAD HÄNDER OM JAG INTE BETALAR I TID?

Om du inte betalar handpenning i tid avbokar vi din beställning. Om du inte slutbetalar i tid ser vi det som en avbokning från din sida och då träder avbokningsreglerna i kraft.

VAD GÄLLER OM JAG VILL AVBOKA?

Du kan avboka muntligen eller skriftligen till oss. Om du inte har tecknat något avbeställningsskydd sker ingen återbetalning. Avbeställningsskydd måste beställas vid bokningstillfället. Skyddet innebär att du kan avboka fram till och med dagen före ankomst och få hyran, med avdrag för avbeställningsskydd och administrationskostnad, totalt 500 kronor, återbetald i följande fall. Dödsfall, sjukdom eller olycksfall av allvarlig art som drabbar dig själv, maka, sambo, familj eller medresenär, inkallelse till krigsmakten eller civilförsvaret. Om det inträffar någon allvarlig händelse utanför din kontroll som du inte kunnat förutse när du bokade och som medför att det inte är rimligt att begära att du ska stå fast vid din bokning, t.ex. omfattande eldsvåda eller översvämning i din bostad. Du måste kunna styrka ditt förhinder med intyg från t.ex. läkare, myndighet eller försäkringsbolag.

AVBESTÄLLNINGSSKYDD

Avbeställningsskydd kostar 200 kr och kan tecknas vid bokningstillfället.

TIDPUNKT FÖR ANKOMST OCH AVRESA

Du får disponera campingtomt, stuga eller rum från klockan 15.00 ankomstdagen fram till kl. 12.00 avresedagen. Vid utcheckning efter 12.00 debiteras nytt dygn. Är städning av stuga/rum beställd ska utcheckning ske senast 10.00.

VAD HAR JAG FÖR RÄTTIGHETER?

Om vi inte tillhandahåller campingtomt, stuga eller rum i utlovat skick eller vid rätt tidpunkt har du rätt till avhjälpande, prisavdrag eller hävning av avtalet. Fel som uppstår under din vistelse bör du anmäla omgående så att vi kan rätta till dem. Om du har klagomål, vänligen framför det till oss snarast.

VAD HAR JAG FÖR SKYLDIGHETER?

Du ansvarar för att läsa igenom din bokningsbekräftelse och säkerställa att datum och objektnummer stämmer. 
Du måste vårda campingtomt, stuga eller rum väl och följa de bestämmelser som gäller. Du ansvarar för skada som uppstår på campingtomt, stuga eller rum genom att du eller någon i ditt sällskap varit oaktsam. Du ansvarar också för att alla som bor eller befinner sig på din campingtomt, stuga eller rum följer campingens ordningsregler. Bryter du mot ordningsreglerna har vi rätt att ta ut en avgift som motsvarar de kostnader vi pålagts.
Campingtomt, stuga eller rum får inte användas till annat än vad som avtalats vid bokning. Du ansvarar för att inte fler personer övernattar än vad som uppgivits vid bokning/incheckning. Det är på ditt ansvar att campingtomt, stuga eller rum städas enligt anslagna instruktioner. Om städning inte utförs kommer vi städa på din bekostnad. Avresestädning kan beställas i receptionen, senast dagen innan avresa.

NATURKATASTROFER, KRIG, STREJK M.M.

Både du och vi har rätt att träda ifrån hyresavtalet om campingtomt, stuga eller rum ej kan tillhandahållas p.g.a. naturkatastrof, krigshandlingar, arbetsmarknadskonflikt, längre avbrott i vatten- eller energitillförsel, eldsvåda eller liknande händelser som varken du eller vi kan förutse eller påverka. Vi är i så fall skyldiga att återbetala dig, med avdrag för den nytta du kan ha haft av campingtomt, stuga eller rum.

GDPR

Vi är ansvariga för behandling av de personuppgifter som du lämnar i samband med bokning hos oss (såsom namn, adress och telefonnummer). Vi kommer att behandla personuppgifterna i syfte att administrera bokning och betalning samt för att i övrigt kunna fullgöra våra förpliktelser och tillvarata rättigheter enligt de avtal som ingås med dig. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till inkassoföretag, myndighet/domstol för indrivning, fastställelse och fullgörande av dina avtalsförpliktelser men annars ej till någon.

Campingkort/Camping Key Europe

Klintagården är medlemmar i SCR, branchorganisation för Sveriges camping- & stugföretagare.

När du campar hos oss behöver du ha ett Camping-ID, som är kostnadsfritt, eller ett giltigt campingkort, Camping Key Europe.  Här kan du köpa campingkortet online    I  vår reception kan du självklart köpa Camping Key Europe, som ger dig tillgång till olika rabatter och förmåner. Vi hjälper dig naturligtvis också att registrera ett Camping-ID, om du önskar.

Köp CampingKeyEurope online

Klintagården

Klinta Bodars väg 8

387 50 Köpingsvik

Telefon:  0485-722 40

info@klintagarden.se

Equmeniakyrkan

Svensk Camping

 

Spara
Cookieinställningar
Vi använder kakor för att du ska kunna uppleva vår webbplats på bästa sätt. Om du inte godkänner kakorna kommer webbplatsen kanske inte att fungera som den ska.
Godkänn alla
Neka alla
Funktionella
Hemsidan ska visas korrekt
FontAwsome
Godkänn
Neka